Bijles Centre heeft een duidelijke missie, namelijk het opleiden van een jonge generatie door middel van een duidelijke wegwijze, waardoor ze een unieke positie zullen bezitten in de samenleving.

 

DIT TRACHTEN WIJ TE BEREIKEN D.M.V.:

A) Ervaren onderneming met jonge leerkrachten

Bijles Centre is een stichting opgericht in het jaar 2001 door hoogopgeleide jongeren. Door ons aan te passen aan de behoefte van leerlingen, hebben we een sterke positie gekregen binnen de regio. Leerlingen voelen zich meer op hun gemak door het kleine leeftijdsverschil tussen leerkrachten en leerlingen. Vragen stellen wordt makkelijker en daarmee kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

B) Persoonlijk en Klassikale Lessen
Hoewel de bijlessen grotendeels klassikaal worden verzorgd, leggen wij de nadruk op een persoonlijke benadering en oprechte aandacht voor de leerling. De Lesdocent en de eventuele Hulpdocent houden de prestaties van de leerlingen bij om zo het beste in hen naar boven te halen! Afhankelijk van het vak waar hulp bij nodig is, wordt de leerling gekoppeld aan de meest geschikte groep.

C) Gepast Materiaal
Bijles Centre maakt onder andere gebruik van eigen lesmateriaal dat zorgvuldig opgesteld is door een onderwijsteam. Daarnaast wordt er uiteraard gebruik gemaakt van schoolmaterialen en het materiaal van de leerlingen zelf. Hierdoor is de aansluiting tussen de bijles en school optimaal. Met extra uitleg en oefeningen bereiden wij  leerlingen voor op toetsen (NIO, CITO en ENTREE). De bijlesgever heeft ook nog aanvullend materiaal beschikbaar om een beter inzicht te krijgen in de stof.

D) Doelen op Korte en Lange Termijn
Bijles Centre biedt bijles aan op korte termijn, om de leerling in een korte tijd klaar te stomen voor belangrijke toetsen/examens. Ook voor de ondersteuning op lange termijn kun je bij ons terecht. Afhankelijk van hoe vaak je zelf bijles zou willen, helpt de vaste bijlesgever met extra uitleg, begeleiding bij het huiswerk en voorbereiding op toetsen/examens. Niet alleen voor het toets moment, maar als gedegen basis voor de verdere schoolopleiding.

E) Diversiteit
Bij Bijles Centre kan uw zoon of dochter terecht voor de vakken van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Voor het basisonderwijs worden er onder andere reken- en taallessen verzorgd. Voor het voortgezet onderwijs betreft het vakken zoals Engels, Nederlands, geschiedenis, wiskunde, biologie enzovoorts. Alle vakken van het voortgezet onderwijs worden op alle niveaus verzorgd (VMBO, HAVO en VWO).

F) Flexibiliteit

Tijdens de eerste kennismaking wordt met de leerling en ouder vastgesteld wat de doelen zijn. Daaruit volgt een plan van aanpak om deze doelen te realiseren. Wanneer de leerling definitief besluit om verder te gaan bij Bijles Centre, wordt in overleg met de ouders bepaald in welke groep de leerling het beste past.

G) Voordelige Prijzen
Door de structurele en efficiënte aanpak biedt Bijles Centre goed onderwijs tegen een relatief lage prijs. Wij zijn veel voordeliger dan concurrenten (stichtingen die hetzelfde aan lesstof aanbieden).